Catering- ja pitopalvelut

juhlapalvelut ruustinnanhovi

Juhlapalvelu Ruustinnanhovi

Juhlapalvelu Ruustinnanhovi järjestää juhla- ja pitopalvelua niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Ruustinnanhovin kartano ja sitä ympäröivä puisto- ja puutarha-alue luovat kauniit puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Ruustinnanhovin  kaunis Jugend tyylinen kartano antaa juhlaan aivan oman tunnelmansa. Palveluihin kuuluvat erilaisten juhlien lisäksi myös esimerkiksi muistotilaisuuksien, pikkujoulujen, kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestäminen. Halutessasi järjestämme juhlat myös kotonasi.

Juhlapalvelu Ruustinnanhovi on ammattitaidolla järjestänyt erilaisia juhlia ja tilaisuuksia jo vuodesta 2005 lähtien.

Suolaiset

Ruustinnanhovin catering- ja pitopalvelut järjestää juhlia Ruustinnanhovissa ja valitsemassanne paikassa Haapaveden lähialueilla. Tulemme myös kotiinne järjestämään juhlat.

Makeat

Ruustinnanhovin 100 vuotta vanha miljöö tarjoaa upeat puitteet juhlatilaisuuksiin.

Menu

Kaikki menukokonaisuudet ovat räätälöitävissä juuri teidän tarpeidenne ja budjettinne mukaisiksi.

Onnistuneiden juhlien resepti

Kaikki juhlatarjottavat valmistetaan ruustinnan keittiössä kotimaisista, laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Meiltä löytyy useita valmiita menukokonaisuuksia, jotka räätälöidään juhlajärjestäjien maun mukaan. Erikoisruokavaliot otetaan aina huomioon tarjoilussa.

Meille juhlien onnistuminen on sydämen asia ja voitte luottaa siihen, että tilat ja ruuat ovat aina viimeiseen asti viimeistellyt.

Juhlat tulossa?

Juhlavaraukset on hyvä tehdä aina hyvissä ajoin, joten jos suunnitelmissa on järjestää juhlat kannattaa olla ajoissa liikkeellä.